20 ritmičnih aktivnosti za otroke

O tečaju

Cena: 29,00 €

Predstavljam vam dvajset zabavnih ritmičnih aktivnosti, ki so namenjene krepitvi otrokove koordinacije in posledično koncentracije ter storilnosti. Vse vzorce se izvaja z lastnimi inštrumenti in zato za izvajanje vzorcev potrebuje vsak le svoje telo.

V zadnjih letih v šolah in vrtcih namreč opažam upad koordiniranja gibov otrok. Z vzorci, ki so jih pred desetimi leti izvajali predšolski otroci, se sedaj s težavo spopadajo učenci v prvi in celo drugi triadi osnovne šole.

Z rednim izvajanjem (večkrat tedensko) boste lahko dosegli vidne rezultate. Predlagam, da vzorce izvajate skupaj z otroki večkrat tedensko. Tudi pet minut večkrat na teden bo dovolj in kmalu boste opazili pozitivne učinke, ki bodo poleg tekočega izvajanja vzorcev opazni tudi na drugih področjih.


Aktivnosti so razdeljene po skupinah:

- picerija

- gremo v šolo

- vitamini

- na tržnici

- živalski vrt


Znotraj skupin se ritmični vzorci težavnostno stopnjujejo in nadgrajujejo, zato predlagam, da pričnete vedno s prvim delom (1. video ali video - 1.del) in nato nadaljujete. 


Želim vam veliko užitkov in uspehov ob glasbenem izvajanju!


Jaka



MENTOR

GRADIVO IN POVEZAVE

  • Skladba We Will Rock You
  • Če bi želeli kupiti cajon

OZNAKE

  • Ritem

Lekcija ne vsebuje kar si iskal? Naroči zasebno video lekcijo samo zase.

Mentor bo pripravil točno tebi prilagojeno video lekcijo, na voljo pa boš imel še 1 mesec časa za vsa vprašanja ter da odpošlješ svoje posnetke v pregled.
VEČ O TEM

Več iz mentorjevega portfolia

{}